rets_lreplads_2011_-_over_tekst

 

Årets Læreplads 2011

Nu kan Robert Damkjær A/S glæde sig over titlen som Årets Læreplads 2011. 2. års salgselev Gitte Johansen havde indstillet Robert Damkjær A/S til den fornemme pris, som blev overrakt d. 27. oktober 2011 af IBC (International Business College).

En stolt medarbejder

Det er den gode forståelse, hjælpsomhed og det gode kollegaskab, som Gitte Johansen oplever i hverdagen, der var anledning til hendes indstilling, og som gør hende stolt af, at være ansat hos Robert Damkjær A/S. Dette oplever Gitte blandt andet ved, at hendes uddannelsesansvarlige Mette Sandholdt står klar til at lære Gitte, alt hvad hun ved, men samtidig lader Gitte sætte tempoet.

Gensidig glæde

Ledelsen var meget stolt og rørt ved modtagelsen af prisen, og salgschef Marianne Damkjær Matzen udtaler:

Det betyder meget for os, at Robert Damkjær er en arbejdsplads, man er glad for at uddanne sig hos. Men det skal også siges, at det selvfølgelig er en gensidig proces, og der må vi rose Gitte for hendes mod på nye udfordringer”.

I IBC’s uddannelsesområde var fem virksomheder indstillet, og ifølge IBC’s uddannelseschef Bodil Kirkegaard Johansen var det ikke svært at vælge den rigtige virksomhed ud.