Pølserisotto
med grøn karry

30_minutter

poelserisotto

Varm jomfru olivenolien på panden og svits
karrypastaen med løg, forårsløg og peberfrugt.

Tilsæt Danborg Kyllingepølser og risottoris
og lad det stege lidt.

Tilsæt bouillon af flere omgange indtil alt
bouillon er suget op af risen.

Smag til med salt, peber og parmesan.

Server straks - direkte fra panden.

Velbekomme!

4 stk. Danborg Kyllingepølser, skåret
i små stykker (ca. ½ cm)

1 løg, finthakket

2 forårsløg, finthakkede

1 grøn peberfrugt, skåret i tern

1-3 spsk. grøn karrypasta (efter behag)

100 g risottoris

2 dl grøntsagsbouillon

2 spsk. jomfru olivenolie

1 håndfuld friskrevet parmesan

Salt og groftkværnet sort peber

TIP! Til variation kan bruges Danborg Kyllinge Cocktailpølser samt rød karrypasta.

 
    Næringsindhold pr. portion (287,5 g)* Næringsindhold pr. 100 g*  
  Energi
Kulhydrat
- heraf maks. sukkerarter
Kostfibre
Protein
Fedt
- heraf mættede fedtsyrer
2038 kJ/ 481 kcal
46,3 g
1,1 g
2,5 g
28,5 g
20 g
6,6 g
709 kJ/ 167 kcal
16,1 g
0,4 g
0,9 g
9,9 g
7 g
2,3 g
 

* Oplysningerne er vejledende

danborg_opskrifter_1
poelserisotto_1
tapas_1
caronara_1
ny_nordisk_1
hvidloegstegt_1
tapasspyd_1
svensk_poelseret_1