Tapas ristede Kyllingepølser
med urter

10_minutter

ristedepoelser

Varm jomfru olivenolien på en pande
ved jævn til svag varme.

Tilsæt hvidløg og steg til det er
svagt gyldenbrunt.

Tilsæt Danborg Kyllingepølser og steg
til de er sprøde.

Tag pølserne af panden og vend dem
i de friske krydderurter.

Server eventuelt på en bund
af salatbladeblanding.

 

Velbekomme!

3 Danborg Kyllingepølser, skåret
i små stykker (ca. ½ cm)

1-2 fed hvidløg, finthakkede

1 spsk. jomfru olivenolie

4 spsk. friske krydderurter f.eks.
basilikum og timian, finthakkede

Eventuelt salatbladeblanding

 
 
    Næringsindhold pr. portion (80 g)* Næringsindhold pr. 100 g*  
  Energi
Kulhydrat
- heraf maks. sukkerarter
Kostfibre
Protein
Fedt
- heraf mættede fedtsyrer
567 kJ/ 134 kcal
1,5 g
0,8 g
0,1 g
12,2 g
9,3 g
2,1 g
709 kJ/ 167 kcal
1,9 g
0,9 g
0,1 g
15,2 g
11,6 g
2,6 g
 

* Oplysningerne er vejledende

danborg_opskrifter_1
poelserisotto_1
tapas_1
caronara_1
ny_nordisk_1
hvidloegstegt_1
tapasspyd_1
svensk_poelseret_1