Carbonara med
Kyllinge Cocktailpølser

20_minutter

Kog fuldkornspastaen i vand tilsat salt
og jomfru olivenolie.

Bland fløde, æggeblommer og halvdelen
af parmesanen i en skål.

Varm jomfru olivenolien på en pande.

Steg pølserne på panden i et par minutter.

Vend den kogte fuldkornspasta sammen
med pølserne på panden.

Tag panden af kogepladen og hæld blandingen af fløde, æggeblomme og parmesan i under omrøring, så blandingen ikke kommer til at klumpe.

Serveres straks med friskkværnet sort peber, frisk basilikum, frisk timian og resten af parmesanen.

Velbekomme!

14 stk. Danborg Kyllinge Cocktailpølser

200 g fuldkornspasta

2 pasteuriserede æggeblommer

1,5 dl fløde

2 håndfulde friskrevet parmesan

3 spsk. jomfru olivenolie

Frisk timian og basilikum

Salt og groftkværnet sort peber

 

TIP! Skal der være knas? Udskift da Danborg Kyllinge Cocktailpølser med Danborg Kyllingepølser og skær dem i små tern. Steg disse på panden til de er sprøde.

 
    Næringsindhold pr. portion ( 274 g)* Næringsindhold pr. 100 g*  
  Energi
Kulhydrat
- heraf maks. sukkerarter
Kostfibre
Protein
Fedt
- heraf mættede fedtsyrer
3867 kJ/ 917 kcal
68,2 g
0,4 g
9,6 g
37,5 g
53,9 g
27,2 g
1413 kJ/ 335 kcal
27,9 g
0,2 g
3,5 g
13,7 g
19,7 g
10 g
 

* Oplysningerne er vejledende

danborg_opskrifter_1
poelserisotto_1
tapas_1
caronara_1
ny_nordisk_1
hvidloegstegt_1
tapasspyd_1
svensk_poelseret_1