Ny Nordisk Pindemad

10_minutter

pindemad

Rist rugbrødet på en brødrister til det
er godt sprødt.

Del rugbrødet i 8 små trekanter.

Rist serranoskinken på en pande med en smule af jomfru olivenolien og lad det dryppe af på køkkenrulle.

Mens serranoskinken drypper af ristes cocktailpølser og markchampignoner på panden.

Smør lidt dijonnaise på det ristede brød, læg serranoskinke, brødkarse, og en Danborg Kyllinge Cocktailpølse på og hold det hele sammen med et spyd.

 

Bon appétit!

8 stk. Danborg Kyllinge Cocktailpølser

2 grove skiver frisk fuldkornsrugbrød
(1 – 1½ cm i tykt)

8 skiver serranoskinke

8 skiver af markchampignoner

Brøndkarse

Dijonnaise

1 spsk. jomfru olivenolie

TIP! Serranoskinken kan erstattes med kalkunbacon.

 
    Næringsindhold pr. portion (132 g)* Næringsindhold pr. 100 g*  
  Energi
Kulhydrat
- heraf maks. sukkerarter
Kostfibre
Protein
Fedt
- heraf mættede fedtsyrer
1122  kJ  (165 kcal)
13,1 g
0,2 g
2,9 g
18,5 g
15,5 g
2,1 g
853 kJ (202 kcal)
9,9 g
0,2 g
2,3 g
14 g
11,8 g
0,8 g
 

* Oplysningerne er vejledende

danborg_opskrifter_1
poelserisotto_1
tapas_1
caronara_1
ny_nordisk_1
hvidloegstegt_1
tapasspyd_1
svensk_poelseret_1