Hvidløgsstegt Tapas - Kyllingepølser og croutoner

10_minutter

hvidloegsstegt

Varm jomfru olivenolien på en pande.

Tilsæt hvidløg og paprika og steg til hvidløg
er svagt gyldenbrunt.

Tilsæt pølser og steg i 1-2 minutter.

Tag pølserne af panden, tilsæt mere
jomfru olivenolie.

Brødtern ristes på panden under omrøring
til de er gyldenbrune og sprøde.

Tag brødtern af panden og lad dem dryppe
af på et stykke køkkenrulle.

Vend til sidst pølser og brødtern sammen med
persille og server eventuelt på en bund af
salatbladeblanding.

Server straks.

 

Velbekomme!

2 stk. Danborg Kyllingepølser,
skåret i stykker (ca. 1 cm)

2 skiver daggammelt hvidt eller
groft brød uden skorpe skåret
i tern (ca. 1 x 1 cm)

Jomfru olivenolie

1-2 fed hvidløg, finthakket

2 spsk. frisk persille

Paprika

Eventuelt salatbladeblanding

 
 
    Næringsindhold pr. portion (87,5 g)* Næringsindhold pr. 100 g*  
  Energi
Kulhydrat
- heraf maks. sukkerarter
Kostfibre
Protein
Fedt
- heraf mættede fedtsyrer
831  kJ  (194 kcal)
15,4g
0,5 g
1,2 g
10,7 g
10,4 g
2,1 g
950 kJ (222 kcal)
17,6 g
0,6 g
1,4 g
12,2 g
11,9 g
2,4 g
 

* Oplysningerne er vejledende

danborg_opskrifter_1
poelserisotto_1
tapas_1
caronara_1
ny_nordisk_1
hvidloegstegt_1
tapasspyd_1
svensk_poelseret_1