Tapasspyd med Kyllinge Cocktailpølser og champignon

10_minutter

spyd

Varm olien op på en pande.

Tilsæt pølser, champignon og peberfrugt
og steg i 1-2 minutter.

Tag blandingen af panden og vend i frisk basilikum.

Kom en Danborg Kyllinge Cocktailpølse,
en champignon og et stykke peberfrugt
på hvert spyd og server.

Velbekomme!

12 stk. Danborg Kyllinge Cocktailpølser

2 spsk. jomfru olivenolie

12 champignoner uden stok

1 rød peberfrugt, skåret i 12 stykker

Frisk basilikum, hakket

Salt og friskkværnet sort peber

TIP! Ønskes en mere krydret smag kan der kommes chili eller hvidløg i jomfru olivenolie, før der tilsættes pølser, champignon og peberfrugt.

 
    Næringsindhold pr. portion (156 g)* Næringsindhold pr. 100 g*  
  Energi
Kulhydrat
- heraf maks. sukkerarter
Kostfibre
Protein
Fedt
- heraf mættede fedtsyrer
170,5 kJ  ( 39,4 kcal)
0,9 g
0,1 g
0,6 g
2,7 g
2,9 g
0,6 g
 341kJ (78,7 kcal)
1,8 g
0,2 g
1,2 g
5,3 g
5,7 g
1,1 g
 

* Oplysningerne er vejledende

danborg_opskrifter_1
poelserisotto_1
tapas_1
caronara_1
ny_nordisk_1
hvidloegstegt_1
tapasspyd_1
svensk_poelseret_1