Svensk pølseret à la

ratatouille

Kog kartoflerne - i vand tilsat salt - til de er møre.

Svits løg og hvidløg i jomfru olivenolien på en pande.

Sauter kartofler, aubergine og peberfrugt på panden sammen med løg og hvidløg.

Vend Danborg Kyllingepølser i grøntsagerne.

Tilsæt tomatpure og mælk til blandingen.

Læg låg på og lad det simre, til alt er mørt. Hvis saucen herefter er for tynd, kan der tilsættes en smule maizena.

Kort før servering smages til med salt, peber og de friske timian og basilikumblade vendes i.

Velbekomme!

4 stk. Danborg Kyllingepølser, skåret i stykker

200 g kartoffel, skåret i tern

½ peberfrugt, skåret i tern

½ aubergine, skåret i tern

1 fed hvidløg, finthakket

½ stk. løg, skåret i tern

1 spsk. jomfru olivenolie

2 spsk. koncentreret tomatpuré

2 dl. minimælk

Salt, peber, frisk timian, frisk basilikum

Eventuelt lidt maizena          

 
 
    Næringsindhold pr. portion ( 412,5 g)* Næringsindhold pr. 100 g*  
  Energi
Kulhydrat
- heraf maks. sukkerarter
Kostfibre
Protein
Fedt
- heraf mættede fedtsyrer
1354 kJ/ 321kcal
28,2 g
1 g
3,9 g
22,9 g
12,6 g
3,3 g
328 kJ/ 77,9 kcal
6,8 g
0,2 g
0,9 g
5,6 g
3,1 g
0,8 g
 

* Oplysningerne er vejledende

danborg_opskrifter_1
poelserisotto_1
tapas_1
caronara_1
ny_nordisk_1
hvidloegstegt_1
tapasspyd_1
svensk_poelseret_1