Ny energi til Fjelstrup by

Hele byen har fået ny energi efter det lokale Fjeldstrupløb blev afholdt med stor succes for 2. år i  træk i juni.

… og det er der en grund til. Fjelstrupløbet er nemlig for alle. Om man er barn og vil deltage i børneløbet eller voksen og vil løbe 5 km, maraton eller 6-timers løb, så har man muligheden. Således har man kunne høre snak om løbet over hele byen, uanset om man har trænet i Fjelstrups nye motionscenter eller stået på sidelinjen til sønnens fodboldkamp.

Stort engagement fra alle sider
Jens Henrik Feldstedt, som er initiativtageren til Fjelstrupløbet, er rigtigt godt tilfreds med arrangementet og synes også, at det har været en fornøjelse at planlægge løbet, blandt andet fordi der i løbet af ganske kort tid var hele 40 frivillige, der tilmeldte sig som hjælpere. Ligeledes var tilmeldingen til løbet betydeligt højere end forventet – man havde håbet på 150 deltagere, og hele 234 deltagere meldte sig til.

FjeldstruplU00c3U00b8bet-i-gang 
  FjelstruplU00c3U00b8bet--LU00c3U00b8bere-med-overskud   

Det er det hele værd!
For Jens Henrik Feldstedt er det den fællesskabte energi, der gør, at det er det hele værd at bruge alle de timer på at tilrettelægge sådan et motionsløb, og der er allerede planer om, at løbet skal afholdes for 3. gang til næste sommer.

Robert Damkjær A/S støttede i år Fjelstrupløbet med et økonomisk bidrag.

August 2013