Lær en medarbejder at kende Nikolaj-Frandsen2

Nikolaj Frandsen

22 år, bor i Kolding med sin kæreste.

Nikolaj har ved Robert Damkjær taget uddannelsen Kontoruddannelse med speciale i økonomi, og uddannelsen varede to år. Nikolaj blev udlært i 2014. 

 
Hvordan har det været at være elev hos Robert Damkjær?

Det har været spændende, fordi man - på trods af, at man er elev - får lov til at arbejde med mange forskellige opgaver. Der var en plan for, hvilke opgaver jeg skulle lære, og derudover var der mulighed for og en åbenhed fra virksomhedens side om, at jeg skulle komme med ind over flere arbejdsområder og dermed udbygge min uddannelse.


Hvad har du været mest glad for?
Det har betydet meget, at der er et godt samarbejde i vores regnskabsteam. Det har stor værdi for mig, at jeg arbejder sammen med nogen, som er positive og altid klar med en hjælpende hånd. Jeg er glad for, at jeg er blevet vist en masse tillid. Virksomheden bruger meget tid og ressourcer på sine elever, og den satser meget på at give sine elever den bedste uddannelse, hvilket jeg blev bekræftet i, da jeg under min elevtid blev inddraget i mange forskellige økonomiske opgaver og hurtigt overtog ansvar for flere opgaver.

Hvad arbejder du med efterfølgende?
Der er mange af de opgaver, som jeg arbejdede med under min elevtid, som jeg stadig arbejder med, f.eks. afstemninger, hensættelser og debitorforsikring. Vi har fået en ny elev i regnskabs
afdelingen, som har overtaget nogle af mine opgaver - og derfor har jeg fået nye opgaver, der er mere omfattende.

Hvad skal man kunne for at være elev hos Robert Damkjær?
For at være elev hos Robert Damkjær er det først og fremmest vigtigt, at man er arbejdsom, målrettet og viser interesse for det man laver. Det er helt klart også en fordel, at man har godt humør!
 


2015.07.01


 

Carsten Juhl

19 år, bor i Aller. Carsten er i gang med uddannelsen Lageroperatør
- lager og logistik, som tager ca. 3½ år.


Han er skiftevis på skoleophold og rundt i forskellige afdelinger hos
Robert Damkjær A/S.

 

Carsten-Juhl---til-artikel - uden graa kanter

Hvad lærer I i skolen?
Vi har fag som Kvalitet, Sundhed, Lagerstyring, EDB samt nogle grundlæggende fag. Jeg skal op i svendeprøve på skolen til sidst på uddannelsen – både i teori og praksis.

Hvilke afdelinger skal du være i her hos Robert Damkjær?
Jeg har en plan over, hvilke afdelinger jeg skal være i - det er bl.a. varemodtagelsen, lageret, pakkeriet, laboratoriet samt nogle dage på kontoret, bl.a. i shipping- samt planlægningsafdelingen. Jeg har været en del på lageret, hvor jeg er med til læsning af containere, pakning
af varer til biler, at stå for etikettering, at tranportere varer og meget andet.


Hvem er din nærmeste kontaktperson?
Min oplæringsansvarlige er Lone Møller. Hun er fantastisk, og vi har en rigtig god kemi – og så er hun stort set aldrig sur eller negativ!
Jeg synes helt klart, det er en fordel at have kolleger, som ser positivt på tingene.


Hvilke typer opgaver kan du bedst lide her hos Robert Damkjær?
Jeg synes det er spændende at modtage varer samt at sende varer – jeg kan godt lide kontakten med folk. Jeg kan godt lide et alsidigt arbejde og få lov at prøve en masse forskellige ting.


Hvad mener du, er vigtigt for at kunne for at udføre dit job?
Man skal være omstillingsparat og åben for at lære nye ting hele tiden.


Hvad er en god arbejdsdag for dig?
Jeg kan godt lide, når der er travlt – samt dage hvor der sker få fejl.


Hvad er en god kollega for dig?
En som er villig til at hjælpe, er positiv og samarbejdsvillig.


Hvad laver du i fritiden?
Jeg elsker fodbold – både at spille det og se det i tv. Derudover er jeg i min fritid ved at tage en uddannelse som Fyrværker, hvor man
foruden at gå i skole, skal være med til at stå for 50 fyrværkerishows rundt om i Danmark – jeg synes, det er vildt spændende.

2014.01.14

 


Frank Leerskov Nielsen


33 år, bor med sin forlovede og 2 børn.

Frank har været ansat ved Robert Damkjær A/S i to omgange
- og har senest været her i 6½ år.


 

Frank-Leerskov-Nielsen---uden-graa-kanter
 

Hvilke typer opgaver kan du bedst lide?
"Jeg har ansvaret for afdelingen her ved pølsemaskinerne - og jeg laver mange ting; faktisk fungerer jeg lidt som en blæksprutte. Jeg kan især godt lide at snakke med folk og tage mig af de forskellige arbejdsudfordringer vi har her i afdelingen."

Hvad mener du, er vigtigt for at kunne udføre dit job?
"Det er vigtigt at have en god arbejdsvilje, være engageret og være villig til at sætte sig ind i tingene. Når jeg lærer kolleger op, har vi typisk en oplæringstid på ca. 3 måneder - og herefter er det vigtigt, at man kan arbejde selvstændigt."

Hvad er en god kollega for dig?
"En god kollega hjælper automatisk til, når du har en presset dag. Generelt synes jeg, at vi er gode til at hjælpe hinanden her hos Robert Damkjær og give hinanden et klap på skulderen."

Kan du lide din arbejdsplads?
"Ja bestemt. Jeg føler, at vi har et godt arbejdsmiljø og oftest er der ingen sure miner, men derimod velvilje til at nå de daglige opgaver. Personligt passer arbejdstiderne fra kl. 5 - 13.30 mig fint, da jeg har to mindre børn."

Hvad laver du i fritiden?
"Min fritid går med familie, venner, hus og sport - jeg elsker især fodbold!"

2013.09.25