Fejring af 45 år - en lun poet

Vores gode kollega Ove Klindt går på pension efter at have tilbragt et halvt liv på at lave mad til andre. Ove har på trolig vis passet sit arbejde, siden han startede for ca. 45 år siden.

Dengang producerede Robert Damkjær spegepølser og andre typer røgede og tørrede pølser.

Egentligt gik Ove på seminariet i Haderslev og småkedede sig, men hans svigermor mente, at han skulle ”ud og lave noget fysisk arbejde!”. Han blev ansat hos Robert Damkjær og lærte især meget af sin gode ven og kollega, Kaj, som også arbejder i firmaet i dag.

Ove har i flere år været med til at sikre den høje fødevaresikkerhed - han har arbejdet med både varmebehandling og indfrysning af produkterne.

”Det vigtigste i mit arbejdsliv har været tilfredsheden med det udførte arbejde. Min samvittighed gør, at jeg gerne vil udføre mit arbejde bedst muligt”, fortæller Ove, som har været glad for arbejdet – selvom det har været fysisk hårdt. Ove har lært en masse mennesker at kende – og mange forskellige mennesker, som arbejder på fabrikken.

Kollegerne omtaler Ove i lutter positive vendinger; han er altid positiv, hjælpsom og en stille og rolig ”filur”, der kommer med poetiske betragtninger om omverdenen. I sit otium skal Ove ud at cykle og se naturen samt hjælpe datteren med hendes nyindkøbte hus.

Vi takker Ove for den store indsats – og ønsker Ove det bedste fremover.  

(Ovenfor ses Ove som nr. 2 fra venstre. På det andet billede ses Kaj og Ove)


Juli 2019