Vores historie
I Sønderjylland i 1961 købte Robert Damkjær og hans søn Poul Erik Damkjær et mejeri, som de byggede om til en pølsefabrik. I starten producerede de klassiske spegepølser og salamier og begyndte senere at sælge til udlandet.
I 1980’erne begyndte Robert og Poul Erik at nytænke deres fødevarer og begyndte at bruge kylling i produktionen af pølser og kødpølser.
Interessen fra udlandet var stigende. Især for forbrugere, som ikke spiste svine- eller oksekød, var kyllingeprodukter noget nyt og spændende – også som konserves.
I dag ledes Robert Damkjær A/S af Poul Erik Damkjærs døtre Birgitte og Marianne Damkjær.
Robert Damkjær A/S er forankret i det traditionelle pølsemagerhåndværk, men bruger samtidig moderne teknologi i produktionen til at lave spændende, velsmagende kyllingepølser.
Vores pølser laves udelukkende med kyllingekød fra danske kyllinger, så du får produkter med råvarer af høj kvalitet.
Firmaprofil
Med rod i stærke traditioner indenfor pølsemageri specialiserer vi os i at lave køle-, konserves- og frysevarer af kylling, kalkun og okse.
Vi tilbyder kødpølser og pølser i forskellige størrelser og smagsvarianter - som sælges i mange danske supermarkeder og specialforretninger. En stor del af vores kyllingepølser eksporteres til mere end 45 lande i hele verden.
Læs mere på vores internationale hjemmesider robertdamkjaer.com samt robert.com.
Vores kontor og fabrik ligger i Lille Anslet nord for Haderslev, hvor vi er ca. 100 medarbejdere.
Robert Damkjær A/S ejes af familien Damkjær og blev etableret i 1961 af Robert og Poul Erik Damkjær - far og søn.
I dag er det Poul Eriks døtre, som leder firmaet.